Λειτουργία Φροντιστηρίου

Οι αξίες και οι αρχές μας βρίσκονται στον πυρήνα της ύπαρξής μας. Μας καθοδηγούν σε ό,τι κάνουμε. Το φροντιστήριο “Φάσμα” διατηρεί μέχρι σήμερα την κουλτούρα ενός πραγματικά ανθρώπινου οργανισμού, σταθερά προσανατολισμένου στην ποιότητα, την αριστεία, τη συνεχή βελτίωση και πρόοδο. Από αυτές τις βασικές κατευθυντήριες αρχές, απορρέουν και οι αξίες μας, σημείο αναφοράς και έμπνευσης όλων των συνεργατών μας, τις οποίες και προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η Εκτίμηση
Στο “ΦΑΣΜΑ”, κάθε μαθητής είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Και βρισκόμαστε δίπλα του. Ενδυναμώνουμε τη θέλησή του, ακούμε τις ανησυχίες του, συμμετέχουμε στον προβληματισμό του.

Η Μεθοδικότητα
Οι μαθητές μας ασκούνται να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν συστηματικά, και να σκέφτονται ορθά. Τους βοηθάμε να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους και να φτάσουν στα όρια των δυνατοτήτων τους.

Η Αποτελεσματικότητα
Θέτοντας στόχους και εργαζόμενοι με πρόγραμμα και σχέδιο, επιτυγχάνουμε τη δημιουργική αποτελεσματικότητα.

Η Ευγενής Άμιλλα
Καλλιεργούμε στους μαθητές μας τον ευγενή ανταγωνισμό, τη θέληση για διάκριση. Ενισχύουμε την πίστη στην επιτυχία των στόχων τους. Τονώνουμε την πίστη στον εαυτό τους.

Η Δημιουργική Ανησυχία
Οι καθηγητές μας δεν εφησυχάζουν ποτέ. Μελετούν. Ανανεώνουν τις γνώσεις τους. Ανταποκρίνονται στις σύγχρονες εξελίξεις. Προχωρούν. Ο στόχος μας είναι ένας: Να προσφέρουμε στους μαθητές μας το υψηλότερο επίπεδο Σπουδών.

Η Επαγρύπνηση
Δεν μας αρκεί να είμαστε καλοί. Θέλουμε να γινόμστε καλύτεροι. Γι'αυτό είμαστε σε εγρήγορση. Διαρκώς.

Συνεχής Βελτίωση
Πιστεύουμε στην οργάνωση που μαθαίνει
Ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία
Ανταποκρινόμστε στις προκλήσεις